Sticlă de vitralii şi fuziune

pigmenţi, emailuri, cathedral, tiffany, opalescentă, millefiori, cuptoare fuziune, dicroică, hotpot

Wednesday June 12, 2024
Home  //  Comenzi şi livrare
  • creare cont

Comenzile sa fac prin intermediul email-ului, indicati codurile produselor pe care le doriti, cantitatea dorita, datele dumneavoastra pentru facturare şi modalitatea de plata preferată.

Plata produselor se poate face prin transfer bancar, numerar dacă sunteţi persoană juridică sau prin ramburs.

 

Produsele le livrăm din București în toată țara cu ajutorul firmelor de transport intern, prin poștă sau prin curier. Foile de sticlă sunt ambalate după standarde europene în cutii de lemn, pentru a ajunge în siguranță la dumneavoastră. Pentru ridicarea directă a produselor din București, vă rugăm să ne contactați. 

Nu impunem cantităţile minime pe care le puteţi comanda.

Avem în stoc produse care sunt solicitate în mod constant, totuşi noi punem accent pe varietatea produselor pe care le putem oferi, de aceea preferăm să avem transporturi regulate care conţin comenzile dumneavoastră şi să vă oferim libertatea de a alege dintr-o gamă variată de produse. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe informaţii.

 

Notă informativă

Produse, conţinut şi specificaţii. Încercăm să ne asigurăm că informaţia de pe acest site este completă, corectă şi actuală. În ciuda eforturilor noastre, informaţiile de pe acest site pot fi uneori inexacte, incomplete sau să nu mai fie de actualitate. Toate caracteristicile, conţinutul, specificațiile, produsele şi preţurile produselor descrise sau ilustrate pe acest site sunt supuse modificărilor în orice moment, fără notificare. Facem toate eforturile posibile pentru a afişa corect însușirile produselor noastre, inclusiv culorile; cu toate acestea, culoarea pe care o vedeţi depinde de computerul dumneavoastră şi de monitor și nu putem garanta că va afişa corect aceste culori.
Preţurile afişate pe site NU includ TVA.

Despre noi

O companie care face doar bani este o afacere săracă.

Dorinţa noastră este să contribuim la o civilizaţie prosperă, durabilă şi dreaptă prin promovarea şi aplicarea valorilor etice, a virtuţilor personale şi a unei conduite morale in afaceri. 

Informaţii de contact

Comenzi şi livrare

comenziProdusele se livrează din București în toată țara...
Plata produselor se poate face prin transfer bancar...
află mai multe...

Mostrare de sticlă

mostrareMostrarele noastre de sticlă au un preţ special pentru că dorim să vă înlesnim munca, ştiind că  află mai multe...

Contactaţi-ne pentru detalii

contactContactaţi-ne pentru a afla mai multe despre produsele pe care le oferim. află mai multe...