Sticlă de vitralii şi fuziune

pigmenţi, emailuri, cathedral, tiffany, opalescentă, millefiori, cuptoare fuziune, dicroică, hotpot

Friday September 25, 2020
Home  //  Cuptoare  //  Cuptoare cu încărcare de sus
  • creare cont

Cuptoarele economice EcoTop

 

Noi, cei de la Helmut ROHDE GmbH, avem peste 27 de ani de experiență în fabricarea cuptoarelor și a pieselor destinate lucrului și arderii pentru ceramică. Gama noastră de produse s-a extins în decursul ultimilor ani și cuprinde diferite modele de cuptoare pentru lucrul la cald.
Printre clienții noștri se numără ateliere de olărit și ceramică, artiști, școli și universități, spații publice precum și institute de cercetare și producători din industrie.

 

ECOTOP

ecotop
ECOTOP
Cuptor electric pentru ceramică, fuziune şi pâte-de-verre
Programator

 

Seria ECOTOP sunt un model nou de cuptoare Rohde cu încărcare de sus. Cuptoarele ECOTOP sunt cele mai economice și sunt remarcabile în eficiența de energie datorită unui nou concept de izolație.
Structura izolației în 3 straturi este alcătuită dintr-un material micro-poros de 15 mm de înaltă calitate, ce permite arderea ceramicii la un curent de 220 V (3,6 kW).


Caracteristici speciale:
• Temperatură maximă 1320°C, 3.6 kW / 230 V pentru Ecotop 60
• 3-straturi de izolaţie cu Microtherm®
• Creștere semnificativă a eficienței energiei, puteți economisi cu până la 20% energie cu un Ecotop 60 în comparație cu TE 60 MCC+
• Sistem automatizat SSR silențios și fără uzură, cu element de răcire exterior
• Poziție de lucru ergonomică datorită suportului cu înălțime reglabilă ROHDE
• Programator TC 304 (în dotarea standard) ușor de utilizat și exact

EcoTop spec

Notă informativă

Produse, conţinut şi specificaţii. Încercăm să ne asigurăm că informaţia de pe acest site este completă, corectă şi actuală. În ciuda eforturilor noastre, informaţiile de pe acest site pot fi uneori inexacte, incomplete sau să nu mai fie de actualitate. Toate caracteristicile, conţinutul, specificațiile, produsele şi preţurile produselor descrise sau ilustrate pe acest site sunt supuse modificărilor în orice moment, fără notificare. Facem toate eforturile posibile pentru a afişa corect însușirile produselor noastre, inclusiv culorile; cu toate acestea, culoarea pe care o vedeţi depinde de computerul dumneavoastră şi de monitor și nu putem garanta că va afişa corect aceste culori.
Preţurile afişate pe site NU includ TVA.

Despre noi

O companie care face doar bani este o afacere săracă.

Dorinţa noastră este să contribuim la o civilizaţie prosperă, durabilă şi dreaptă prin promovarea şi aplicarea valorilor etice, a virtuţilor personale şi a unei conduite morale in afaceri. 

Informaţii de contact

Comenzi şi livrare

comenziProdusele se livrează din București în toată țara...
Plata produselor se poate face prin transfer bancar...
află mai multe...

Mostrare de sticlă

mostrareMostrarele noastre de sticlă au un preţ special pentru că dorim să vă înlesnim munca, ştiind că  află mai multe...

Contactaţi-ne pentru detalii

contactContactaţi-ne pentru a afla mai multe despre produsele pe care le oferim. află mai multe...