Sticlă de vitralii şi fuziune

pigmenţi, emailuri, cathedral, tiffany, opalescentă, millefiori, cuptoare fuziune, dicroică, hotpot

Tuesday August 04, 2020
Home  //  Cuptoare  //  Cuptoare cu încărcare de sus  //  Cuptoare de atelier
  • creare cont

Cuptoare de studio seria TE-MCC+

 

te 100 mcc

Seria de cuptoare foarte rezistente TE-MCC sunt potrivite pentru multe aplicații, de la lucrul cu sticla la 600°C până la ceramică la 1250°C.


Această serie de cuptoare a fost proiectată pentru a fi utilizată în școli și grădinițe, dar și pentru a fi folosită de către artiști și în ateliere pentru hobby. Seria MCC oferă cea mai mare flexibilitate în munca artiștilor cu ceramica și sticla, datorită paletei sale largi de temperaturi.

Pe lângă gama variată de echipamente, înalta calitate și ușurința de a lucra cu aceste cuptoare, se adaugă următoarele:

 

Dezasamblare

Toate modelele de cuptoare pot fi dezasamblate în până la patru părți compacte pentru transport. Toate părțile au elemente ergonomice special proiectate pentru transport. Este posibil să transportați fiecare din aceste părți aproape în orice loc doriți, cu ajutorul a doar două persoane. Chiar dacă trebuie să treceți printr-un spațiu foarte îngust, pentru modelul TE 300 este suficient un spațiu cu lățimea de doar 55 cm.

mcc dezasamblat

 

te 150 mcc
ECOTOP
Cuptor electric pentru ceramică, fuziune şi pâte-de-verre
Programator

 

Mărirea volumului

Puteți mări volumul cu până la 50 % la patru dintre modelele din seria TE-MCC oricând doriți, prin simpla introducere a unui inel suplimentar (ZWR).

• TE 75 MCC+ poate fi mărit până la 110 litri
• TE 100 MCC+ poate fi mărit până la 150 litri
• TE 120 MCC+ poate fi mărit până la 180 litri
• TE 200 MCC+ poate fi mărit până la to 300 litri


Introduceți inelul, conectați cuptorul la curent și continuați-vă munca cu 50 % mai mult spațiu de lucru.conector inel

Cuptorul care se adapteaza nevoilor tale, de fiecare data!

Suport reglabil de cuptor

suport

Acest suport de cuptor proiectat de ROHDE vă permite să reglați cuptorul cu încărcare de sus la o înălțime de lucru potrivită. Umplerea și golirea camerei de ardere a cuptorului se va face cu ușurință, fiind mai puțin solicitant pentru spate.

 

 

Echipamente opţionale pentru TE-MCC+incalzire capac

Modelele TE 75, TE 100, TE 120 și TE 200 MCC+ pot fi cu ușurință echipate cu un capac cu încălzire* (important pentru lucrul cu sticla) – elementele de încălzire sunt montate în niște tuburi (patentate) care împiedică să cadă fragmente de pe capac pe obiectele aflate în interiorul cuptorului.

*Aceste modele de cuptoare își pot extinde volumul prin adăugarea unui inel suplimentar. Folosirea lor se face pe rând, ori capacul cu încălzire, ori inelul suplimentar. De asemenea, este posibil să reconfigurați cuptorul cu capac cu încălzire.

 

Deschidere și închidere ușoară a capacului datorită sistemului hidraulic.

deschidere hidraulica

Gamă largă de accesorii, opționale pentru fiecare tip de cuptor.

polite cuptor

Controlarea cuptorului cu ajutorul sistemului automatizat SSR rezistent și fără uzură, cu element de răcire exterior.

releu racire

Notă informativă

Produse, conţinut şi specificaţii. Încercăm să ne asigurăm că informaţia de pe acest site este completă, corectă şi actuală. În ciuda eforturilor noastre, informaţiile de pe acest site pot fi uneori inexacte, incomplete sau să nu mai fie de actualitate. Toate caracteristicile, conţinutul, specificațiile, produsele şi preţurile produselor descrise sau ilustrate pe acest site sunt supuse modificărilor în orice moment, fără notificare. Facem toate eforturile posibile pentru a afişa corect însușirile produselor noastre, inclusiv culorile; cu toate acestea, culoarea pe care o vedeţi depinde de computerul dumneavoastră şi de monitor și nu putem garanta că va afişa corect aceste culori.
Preţurile afişate pe site NU includ TVA.

Despre noi

O companie care face doar bani este o afacere săracă.

Dorinţa noastră este să contribuim la o civilizaţie prosperă, durabilă şi dreaptă prin promovarea şi aplicarea valorilor etice, a virtuţilor personale şi a unei conduite morale in afaceri. 

Informaţii de contact

Comenzi şi livrare

comenziProdusele se livrează din București în toată țara...
Plata produselor se poate face prin transfer bancar...
află mai multe...

Mostrare de sticlă

mostrareMostrarele noastre de sticlă au un preţ special pentru că dorim să vă înlesnim munca, ştiind că  află mai multe...

Contactaţi-ne pentru detalii

contactContactaţi-ne pentru a afla mai multe despre produsele pe care le oferim. află mai multe...