Sticlă de vitralii şi fuziune

pigmenţi, emailuri, cathedral, tiffany, opalescentă, millefiori, cuptoare fuziune, dicroică, hotpot

Friday September 25, 2020
Home  //  Cuptoare  //  Cuptoare cu încărcare de sus  //  Cuptoare profesionale
  • creare cont

Cuptoarele profesionale seria TE-S

 

TE S

Cuptoarele cu încărcare de sus din seria TE-S sunt cuptoare de înaltă calitate pentru utilizare zilnică în ateliere profesionale de ceramică.
Această serie de cuptoare a fost îmbunătățită constant de ROHDE în ultimii 27 de ani – ea combină cea mai nouă tehnologie cu o durabilitate mare.
Many ceramic workshops have already approved of the flexible extension of many kiln models for extending their firing capacities economically.


Pe lângă gama variată de echipamente, înalta calitate și ușurința de a lucra cu cuptoarele cu încărcare de sus din seria TE-S, se adaugă următoarele:

 

Dezasamblare

Toate modelele de cuptor poate fi demontate pentru transport în până la patru piese compacte. Chiar dacă întâlniți un pasaj îngust, o ușă cu lățimea de 55 de cm este suficientă pentru trecere.

ts dezasamblat

 

TE 145 S
ECOTOP
Cuptor electric pentru ceramică, fuziune şi pâte-de-verre
Programator

 

Mărirea volumului

Patru dintre modelele din seria TE-S pot fi mărite oricând cu până la 50 % prin simpla introducere a unui inel suplimentar (ZWR).


• TE 80 S poate fi mărit până la 100 litri
• TE 95 S poate fi mărit până la 145 litri
• TE 130 S poate fi mărit până la 200 litri
• TE 165 S poate fi mărit până la 250 litri


Introduceți inelul, conectați cuptorul la curent și continuați-vă munca cu 50 % mai mult spațiu de lucru.

conector inel TES

Cuptorul care se adapteaza nevoilor tale, de fiecare data!

Suport reglabil de cuptor

Acest suport de cuptor proiectat de ROHDE vă permite să reglați cuptorul cu încărcare de sus la o înălțime de lucru potrivită. Umplerea și golirea camerei de ardere a cuptorului se va face cu ușurință, fiind mai puțin solicitant pentru spate.

 

suport reglabil

releu racire

NOU - SISTEM AUTOMATIZAT (SSR)

Cuptoarele din seria TE-S sunt controlate prin relee de transmisie automatizate (SSR). Acestea sunt silențioase, iar uzura este minimă deoarece nu implică nicio parte mecanică. La exteriorul programatorului este montat sistemul de răcire, care scade temperatura acestor componente de înaltă performanță. De aceea, programatorul nu se încălzește, fiind asigurată o utilizare fără probleme și de lungă durată.

 

Echipamente opţionale pentru TE-MCC+incalzire capac

The models TE 75, TE 100, TE 120 and TE 200 MCC+ can easily be equipped with a heated lid* (important for glass processing) – the heating elements are mounted on carrying rods (patented)which prevents parts falling from the lid onto goods.

* These can be extended by a supplementary ring. Please note that you can only operate the lid or the supplementary ring at any one time. It is also possible to retrofit the kiln with a heated lid.

 

Easy opening and closing of the lid due to pressure springs.

deschidere hidraulica

Extensive furniture set,optional for every kiln type.

polite cuptor

Performance control with solid and wearless Solid State Relays with exterior cooling element

releu racire

TE spec

Notă informativă

Produse, conţinut şi specificaţii. Încercăm să ne asigurăm că informaţia de pe acest site este completă, corectă şi actuală. În ciuda eforturilor noastre, informaţiile de pe acest site pot fi uneori inexacte, incomplete sau să nu mai fie de actualitate. Toate caracteristicile, conţinutul, specificațiile, produsele şi preţurile produselor descrise sau ilustrate pe acest site sunt supuse modificărilor în orice moment, fără notificare. Facem toate eforturile posibile pentru a afişa corect însușirile produselor noastre, inclusiv culorile; cu toate acestea, culoarea pe care o vedeţi depinde de computerul dumneavoastră şi de monitor și nu putem garanta că va afişa corect aceste culori.
Preţurile afişate pe site NU includ TVA.

Despre noi

O companie care face doar bani este o afacere săracă.

Dorinţa noastră este să contribuim la o civilizaţie prosperă, durabilă şi dreaptă prin promovarea şi aplicarea valorilor etice, a virtuţilor personale şi a unei conduite morale in afaceri. 

Informaţii de contact

Comenzi şi livrare

comenziProdusele se livrează din București în toată țara...
Plata produselor se poate face prin transfer bancar...
află mai multe...

Mostrare de sticlă

mostrareMostrarele noastre de sticlă au un preţ special pentru că dorim să vă înlesnim munca, ştiind că  află mai multe...

Contactaţi-ne pentru detalii

contactContactaţi-ne pentru a afla mai multe despre produsele pe care le oferim. află mai multe...