Sticlă de vitralii şi fuziune

pigmenţi, emailuri, cathedral, tiffany, opalescentă, millefiori, cuptoare fuziune, dicroică, hotpot

Friday September 25, 2020
Home  //  Cuptoare  //  Cuptoare fuziune  //  Cuptoare profesionale
  • creare cont

Cuptoarele profesionale pentru fuziune

 

Cei de la Helmut ROHDE GmbH, au peste 27 de ani de experiență în fabricarea cuptoarelor și a pieselor destinate lucrului și arderii pentru ceramică. Gama noastră de produse s-a extins în decursul ultimilor ani și cuprinde diferite modele de cuptoare pentru lucrul la cald. Din anul 2001 am început să producem cuptoare de fuziune, transformând gama noastră de produse într-una special destinată procesării sticlei, sticlei de artă și a meșteșugurilor în sticlă. În anul 2006 am optimizat acest segment de produse în colaborare cu un artist renumit în domeniul sticlei și am dobândit experiență cu ajutorul rețelei noastre de distribuitori. Rezultatul este o serie de cuptoare foarte profesionale pentru fuziune, cu volume de la 75 la 1800 litri și o suprafață de lucru ce variază de la 520 mm x 520 mm până la 3050 mm x 1550 mm.

 

 Cuptoare de fuziune profesionale Seria FE


Aceasta gama de cuptoare pentru fuziune foloseste cea mai noua tehnologie si va permite sa prelucrati sticla eficient si in siguranta. Cuptoarele de fuziune sunt proiectate in conformitate cu cele mai moderne principii de design si sunt folosite materiale de ultima generatie. Intreaga structura din otel este rezistenta la deformare termica. Componentele care sunt expuse la caldura in mod regula sunt fobricate din otel inoxidabil.

Stabilitatea rotilor permite maximum de flexibilitate atunci cand va organizati atelierul (pentru modelul FE 75 / 100). Capacele cuptoarelor cu volum intre 75 l si 1000 l sunt echipate cu arcuri, ceea ce le face foarte usor de deschis si foarte sigure. Toate cuptoarele de fuziune Rohde sunt disponibile si in varianta cu mecanism electric de deschidere. Izolatia cuptoarelor de fuziune are un design excelent ce combina suprafata de lucru solida, alcatuita din caramizi izolatoare de caldura (optional covor izolator din fibra) si capacul din fibra excelent lucrat. Cei de la Rohde au avut grija sa obtina o suprafata neteda si rezistenta la abraziune a materialului de fibra, pentru a preveni eventuala contaminare nedorita a obiectelor din cuptor, de catre fibra.  Gaurile de vizitare sunt amplasate in partile laterale ale cuptorului, prevenind astfel afectarea sau contaminarea obiectelor din interior prin deschiderea in mod repetat a capacului, din moment ce nu este nevoie sa deschideti capacul si, de asemenea, ofera cel mai bun mod de a observa ce se intampla in interiorul camerei de ardere.

FE 100

FE 100
Fuziune 100
Cuptor electric pentru fuziune si slumping
Programator 2088e inclus

FE 250

FE 250s
Fuziune 250
Cuptor electric pentru fuziune si slumping
Programator 2088e inclus

 

FE 600

FE 600
Fuziune FE 600
Cuptor electric pentru fuziune si slumping
Programator 2088e inclus

Toate cuptoarele de fuziune sunt echipate cu rezistențe de cuarț cu infraroșu ce sunt controlate prin relee de transmisie automatizate SSR. Acest sistem este silențios, iar uzura este minimă. Combinația dintre izolația din fibră, încălzirea cu rezistențe de cuarț și programatorul cu sistem SSR determină un proces de ardere foarte exact și în siguranță.

maner cuptor suport quarz balma cuptor

 

Programatoare temperatură


 

Pogramator 2088e

Programator compact, de înaltă performanță.
Cele mai înalte standarde de siguranță și fiabilitate pentru aplicații în prelucrarea sticlei, metalului și ceramică.
• 15 programe de ardere ce pot fi configurate independent
• Poate fi programat sa pornească la o anumita oră
• 15 treptere de ardere

 

tc88

 

Programator TC 405/30

Programator de înaltă performanță cu standardele de siguranță cele mai înalte, extrem de ușor de utilizat, cu opțiuni ideale pentru lucrul cu sticla, metalul sau ceramica.
•  30 trepte
• Până la 80 de programe de ardere ce pot fi configurate independent

Echipament optional.

 

TC405

Programator TC 507

Programator de înaltă performanță cu 30 de pași, cu standardele de siguranță cele mai înalte și multe opțiuni speciale pentru utilizări diverse în ateliere și laboratoare, precum și pentru fuziunea sticlei.
• Până la 80 de programe de ardere ce pot fi configurate independent
• 2- sau 3-zone  de control (optional)
• 2 ieșiri de comutare suplimentare (optional)
Echipament optional.

TC507

Echipamente opţionale


Suport cadru cu roţi pentru modelele FE 75 şi FE 100N/S Mecanism electric de deschidere a capacului pentru modelele de la FE 250 la FE 1800 Încălzire în podea pentru modelele de la FE 250 la FE 1800
masa FE deschidere hidraulica podea incalzire

specificatii 2

Notă informativă

Produse, conţinut şi specificaţii. Încercăm să ne asigurăm că informaţia de pe acest site este completă, corectă şi actuală. În ciuda eforturilor noastre, informaţiile de pe acest site pot fi uneori inexacte, incomplete sau să nu mai fie de actualitate. Toate caracteristicile, conţinutul, specificațiile, produsele şi preţurile produselor descrise sau ilustrate pe acest site sunt supuse modificărilor în orice moment, fără notificare. Facem toate eforturile posibile pentru a afişa corect însușirile produselor noastre, inclusiv culorile; cu toate acestea, culoarea pe care o vedeţi depinde de computerul dumneavoastră şi de monitor și nu putem garanta că va afişa corect aceste culori.
Preţurile afişate pe site NU includ TVA.

Despre noi

O companie care face doar bani este o afacere săracă.

Dorinţa noastră este să contribuim la o civilizaţie prosperă, durabilă şi dreaptă prin promovarea şi aplicarea valorilor etice, a virtuţilor personale şi a unei conduite morale in afaceri. 

Informaţii de contact

Comenzi şi livrare

comenziProdusele se livrează din București în toată țara...
Plata produselor se poate face prin transfer bancar...
află mai multe...

Mostrare de sticlă

mostrareMostrarele noastre de sticlă au un preţ special pentru că dorim să vă înlesnim munca, ştiind că  află mai multe...

Contactaţi-ne pentru detalii

contactContactaţi-ne pentru a afla mai multe despre produsele pe care le oferim. află mai multe...