Sticlă de vitralii şi fuziune

pigmenţi, emailuri, cathedral, tiffany, opalescentă, millefiori, cuptoare fuziune, dicroică, hotpot

Saturday February 24, 2024
Home  //  Fuziune  //  Baoli
  • creare cont

sticla baoli

Sticla de fuziune este folosită pentru a crea opere de artă, obiecte decorative, panouri de sticlă decorative, bijuterii şi în numeroase alte

aplicaţii.

Aceasta este cea mai bună modalitate de a crea lucrări frumoase, dar în acelaşi timp, cu costuri reduse în tehnica fuziunii. Puteţi combina foile de sticlă de fuziune incolore cu foi într-o gamă largă de culori disponibile, precum şi cu alte produse „secundare” cum ar fi frite, pulberi, confeti, baghete, millefiori şi sticle dicroice de acelaşi coeficient (COE).

 

Baoli fuziune COE 85


 

 

Baoli fuziune COE 90


 

Sticla de fuziune este folosită pentru a crea opere de artă, obiecte decorative, panouri, bijuterii şi în numeroase alte aplicaţii.

Notă informativă

Produse, conţinut şi specificaţii. Încercăm să ne asigurăm că informaţia de pe acest site este completă, corectă şi actuală. În ciuda eforturilor noastre, informaţiile de pe acest site pot fi uneori inexacte, incomplete sau să nu mai fie de actualitate. Toate caracteristicile, conţinutul, specificațiile, produsele şi preţurile produselor descrise sau ilustrate pe acest site sunt supuse modificărilor în orice moment, fără notificare. Facem toate eforturile posibile pentru a afişa corect însușirile produselor noastre, inclusiv culorile; cu toate acestea, culoarea pe care o vedeţi depinde de computerul dumneavoastră şi de monitor și nu putem garanta că va afişa corect aceste culori.
Preţurile afişate pe site NU includ TVA.

Despre noi

O companie care face doar bani este o afacere săracă.

Dorinţa noastră este să contribuim la o civilizaţie prosperă, durabilă şi dreaptă prin promovarea şi aplicarea valorilor etice, a virtuţilor personale şi a unei conduite morale in afaceri. 

Informaţii de contact

Comenzi şi livrare

comenziProdusele se livrează din București în toată țara...
Plata produselor se poate face prin transfer bancar...
află mai multe...

Mostrare de sticlă

mostrareMostrarele noastre de sticlă au un preţ special pentru că dorim să vă înlesnim munca, ştiind că  află mai multe...

Contactaţi-ne pentru detalii

contactContactaţi-ne pentru a afla mai multe despre produsele pe care le oferim. află mai multe...