Sticlă de vitralii şi fuziune

pigmenţi, emailuri, cathedral, tiffany, opalescentă, millefiori, cuptoare fuziune, dicroică, hotpot

Friday September 29, 2023
Home  //  HotPot  //  Info
  • creare cont

Cum se folosesc materialele dicroice

Foiţe dichroice, fulgi dichroici şi sticlă dichroică

Pentru creatorii de bijuterii, materialul nostru dicroic oferă un plus de culoare şi strălucire. Cea mai importantă caracteristică a acestui material este că îşi schimbă culoarea în funcţie de unghiul din care este privit.
Ce este DICHRO?
A început cu sticla. Producătorii au creat un strat de metale preţioase extrem de subţire pe sticlă. Metalele sunt de fapt depuse pe suprafaţa sticlei. Procedura complicată şi metalele preţioase (aur, platina, etc.) care sunt folosite pentru a creea acest strat contribuie la preţului sticlei dichroice, numită pe scurt, „dicro”.

  Vă putem pune la dispoziţie o gamă largă de sticlă dicroică:
Filmul dicro şi fulgi dichro conţin de asemenea straturi fine de metale preţioase, dar în cazul lor, materialul nu este depus pe sticlă, ci pe hârtie, şi acestea le puteţi folosi în procesul de fuziune deasupra sau între straturile de sticlă.

sticla dicroica subtire

sticlă dicroică subţire
pentru bijuterii

sticla dicroica bijuterii

sticlă dicroică subţire
pentru bijuterii

sticla dicroica mix

sticlă dicroică
mix

Citeste mai mult despre: Folosirea materialelor dichroice


Cum se taie sticla 

Tăierea sticlei nu este atât de dificilă pe cât s-ar crede. Descriem mai jos cele mai comune şi mai facile modalităţi:

Uneltele de taiat sticla mai sunt numite, "diamant" sau "cuter" de taiat sticla.

Mai întâi, vă sfătuim să nu folosiţi niciodată ulei în scopul tăierii, dacă sticla va fi topită sau fuzionată ulterior. De regulă, uleiul provoacă pete mate în timpul procesului de fuziune, care nu mai pot fi îndepărtate. De aceea, o unealtă de tăiat sticla auto-lubrifiantă nu este o idee rea, desigur, dacă lăsaţi uleiul deoparte. Un model simplu de diamant pentru tăiat sticlă va funcţiona foarte bine, dacă alegeţi un model care vă permite să vedeţi rotiţa de tăiere atunci când tăiaţi sticla. Unele modele de diamante mai învechite pot avea o rotiţă aşezată în mijlocul părţii inferioare, care împiedică vizibilitatea în zona de tăiere.

Pachetul HotBox Kit conţine un diamant bun. În cazul în care aţi cumpărat HotPot ca articol unic puteţi cumpăra un diamant separat. Vă recomandăm de asemenea folosirea ochelarilor de protecţie.

Diamant de taiat sticla1

diamant model vechi

Diamant de taiat sticla 2

diamant model nou

Citeste mai mult despre: Cum se taie sticla

Notă informativă

Produse, conţinut şi specificaţii. Încercăm să ne asigurăm că informaţia de pe acest site este completă, corectă şi actuală. În ciuda eforturilor noastre, informaţiile de pe acest site pot fi uneori inexacte, incomplete sau să nu mai fie de actualitate. Toate caracteristicile, conţinutul, specificațiile, produsele şi preţurile produselor descrise sau ilustrate pe acest site sunt supuse modificărilor în orice moment, fără notificare. Facem toate eforturile posibile pentru a afişa corect însușirile produselor noastre, inclusiv culorile; cu toate acestea, culoarea pe care o vedeţi depinde de computerul dumneavoastră şi de monitor și nu putem garanta că va afişa corect aceste culori.
Preţurile afişate pe site NU includ TVA.

Despre noi

O companie care face doar bani este o afacere săracă.

Dorinţa noastră este să contribuim la o civilizaţie prosperă, durabilă şi dreaptă prin promovarea şi aplicarea valorilor etice, a virtuţilor personale şi a unei conduite morale in afaceri. 

Informaţii de contact

Comenzi şi livrare

comenziProdusele se livrează din București în toată țara...
Plata produselor se poate face prin transfer bancar...
află mai multe...

Mostrare de sticlă

mostrareMostrarele noastre de sticlă au un preţ special pentru că dorim să vă înlesnim munca, ştiind că  află mai multe...

Contactaţi-ne pentru detalii

contactContactaţi-ne pentru a afla mai multe despre produsele pe care le oferim. află mai multe...