Sticlă de vitralii şi fuziune

pigmenţi, emailuri, cathedral, tiffany, opalescentă, millefiori, cuptoare fuziune, dicroică, hotpot

Wednesday June 12, 2024
Home  //  Vitralii  //  Lamberts
  • creare cont
Lamberts-glass

O gamă de sticlă produsă de Glashütte Lamberts - Germania, autentică, suflată la ţeavă. Sticla Originală de Restaurare

Lamberts

este special destinată pentru renovarea clădirilor vechi şi pentru conservarea edificiilor şi a monumentelor istorice, precum şi pentru restaurarea mobilierului de epocă. Până în 1920, aproape toată sticla de ferestre a fost suflată. Glashütte Lamberts a păstrat metodele de producţie ale sticlei suflate pentru a garanta autenticitatea istorică a acestor ferestre. Sticla Originală de Restaurare Lamberts suflată la ţeavă, prin urmare, devine parte integrantă a oricărei lucrări de restaurare care vizează să îndeplinească cerinţele acestei metode clasice pentru ferestre. De fapt, Sticla Originală de Restaurare Lamberts poate fi, de asemenea, încorporată în unităţi moderne de ferestre izolatoare, reușind astfel să satisfacă cele mai noi cerințe de protecţie de sunet și căldură.

Comparație a Sticlei de Restaurare Lamberts cu geamul obişnuit

geam industrial
Geam fabricat industrial
Inlustro-light-restaurari
Inlustro Light cu o textură uşoară, modelează lumina mai puţin
Inlustro-restaurari
Prin comparaţie, Sticla de Restaurare Inlustro are o textură mai pronunţată şi modelează mai mult lumina

Inlustro modelează lumina într-un mod unic şi este disponibilă în 26 de culori şi bineînţeles, geam incolor cristal. Inlustro Light modelează lumina mai puţin. Trei dintre culori sunt sticlă suflată în straturi, ceea ce vă permite să gravați sau să sablați în sticla colorată. Sticla LambertsGlas® suflată la ţeavă este obținută prin metoda tradițională a suflării sticlei.

Inlustro-restaurari2
Ferestre cu Sticlă de Restaurare Lamberts
Inlustro-restaurari3
Vitrină cu sticlă Inlustro

    

inlustro-light
Procesul de fabricare pentru sticla Inlustro Light

Comparată cu Inlustro, Inlustro Light modelează lumina mai puțin, foile sunt de dimensiuni mai mari, iar sticla este mai subțire. Inlustro Light este balansată deasupra unei gropi adânci în timpul procesului de suflare.

Foaia de sticlă omogenă, uniform structurată poate fi creată doar prin rotirea constantă și lină a balonului mare de sticlă roșie-fierbinte, de către suflător. El trebuie să aibă experienţă îndelungată, tărie fizică şi măiestrie.

 

 

Produse Lamberts


 

Notă informativă

Produse, conţinut şi specificaţii. Încercăm să ne asigurăm că informaţia de pe acest site este completă, corectă şi actuală. În ciuda eforturilor noastre, informaţiile de pe acest site pot fi uneori inexacte, incomplete sau să nu mai fie de actualitate. Toate caracteristicile, conţinutul, specificațiile, produsele şi preţurile produselor descrise sau ilustrate pe acest site sunt supuse modificărilor în orice moment, fără notificare. Facem toate eforturile posibile pentru a afişa corect însușirile produselor noastre, inclusiv culorile; cu toate acestea, culoarea pe care o vedeţi depinde de computerul dumneavoastră şi de monitor și nu putem garanta că va afişa corect aceste culori.
Preţurile afişate pe site NU includ TVA.

Despre noi

O companie care face doar bani este o afacere săracă.

Dorinţa noastră este să contribuim la o civilizaţie prosperă, durabilă şi dreaptă prin promovarea şi aplicarea valorilor etice, a virtuţilor personale şi a unei conduite morale in afaceri. 

Informaţii de contact

Comenzi şi livrare

comenziProdusele se livrează din București în toată țara...
Plata produselor se poate face prin transfer bancar...
află mai multe...

Mostrare de sticlă

mostrareMostrarele noastre de sticlă au un preţ special pentru că dorim să vă înlesnim munca, ştiind că  află mai multe...

Contactaţi-ne pentru detalii

contactContactaţi-ne pentru a afla mai multe despre produsele pe care le oferim. află mai multe...