Sticlă de vitralii şi fuziune

pigmenţi, emailuri, cathedral, tiffany, opalescentă, millefiori, cuptoare fuziune, dicroică, hotpot

Wednesday June 12, 2024
Home  //  Vitralii  //  Wissmach
  • creare cont

Wissmach1

Numeroasele culori și texturile uimitoare, combinate cu ușurința de a lucra cu ea, au făcut din sticla Wissmach una din favoritele artiştilor care lucrează cu sticlă din întreaga lume!

 

 

  

 

Wissmach2

 

Imaginile prezentate pe site cu culorile de sticlă sunt menite să ofere artistului vitralist o idee generală despre culoarea și textura pe care le-ar primi atunci când cumpără sticlă Wissmach. Sticla de vitralii Mystic este o sticlă tip cathedral potrivită pentru vitralii de interior sau exterior, lucrări de artă sau design de interior.

 

 

Wissmach3

   

Vă rugăm să reţineţi că fiecare foaie de sticlă este unică şi, prin urmare, imaginile pe care le vedeţi ar trebui folosite orientativ. De asemenea, setările computerului, ale componentei video, cum ar fi setarea gama şi numărul de culori pe care monitorul le poate reda, pot modifica culorile imaginilor pe ecran.

 

 

 

 

 

Produse WISSMACH


 

  • Mystic - sticlă pentru vitralii colorată în masă

  • Texturi incolore - sticlă pentru vitralii texturată, incoloră

Notă informativă

Produse, conţinut şi specificaţii. Încercăm să ne asigurăm că informaţia de pe acest site este completă, corectă şi actuală. În ciuda eforturilor noastre, informaţiile de pe acest site pot fi uneori inexacte, incomplete sau să nu mai fie de actualitate. Toate caracteristicile, conţinutul, specificațiile, produsele şi preţurile produselor descrise sau ilustrate pe acest site sunt supuse modificărilor în orice moment, fără notificare. Facem toate eforturile posibile pentru a afişa corect însușirile produselor noastre, inclusiv culorile; cu toate acestea, culoarea pe care o vedeţi depinde de computerul dumneavoastră şi de monitor și nu putem garanta că va afişa corect aceste culori.
Preţurile afişate pe site NU includ TVA.

Despre noi

O companie care face doar bani este o afacere săracă.

Dorinţa noastră este să contribuim la o civilizaţie prosperă, durabilă şi dreaptă prin promovarea şi aplicarea valorilor etice, a virtuţilor personale şi a unei conduite morale in afaceri. 

Informaţii de contact

Comenzi şi livrare

comenziProdusele se livrează din București în toată țara...
Plata produselor se poate face prin transfer bancar...
află mai multe...

Mostrare de sticlă

mostrareMostrarele noastre de sticlă au un preţ special pentru că dorim să vă înlesnim munca, ştiind că  află mai multe...

Contactaţi-ne pentru detalii

contactContactaţi-ne pentru a afla mai multe despre produsele pe care le oferim. află mai multe...